YoBit.net Virtual Mining Review: Kuinka paljon voit ansaita realistisesti VMiningista?

Luuletko, että on jo liian myöhäistä päästä salauskaivokseen vuonna 2020 kaivamatta reikää taskuusi?

No, ei varmasti! Ellei sinua kiinnosta vain ne erittäin kalliit tiili- ja laastikaivosjärjestelmät, jotka eivät voi mennä ilman suuria investointeja infrastruktuuriin, kaivoslaitteisiin, energiaan ja muihin niihin liittyviin kustannuksiin.

Mutta mikään näistä ei ole ongelma, jos harkitset virtuaalista kaivostoimintaa.

Miksi virtuaalinen kaivos?

  • Ensinnäkin virtuaalinen kaivostoiminta on paljon edullisempaa verrattuna kaivoslautan ostamiseen sekä sen jälkeisiin mittaviin toimintakuluihin.
  • Virtuaalikaivos on kätevä myös melkein kaikille, jotka voivat käyttää älypuhelinta tai tietokonetta. Korkean tason teknistä asiantuntemusta ei tarvita.
  • Mikä tärkeintä, Virtual Mining on todistettu tapa ansaita huomattavia passiivisia tuloja, jos käytät oikeaa alustaa.

Huomaa kuitenkin, että viimeinen bitti on ratkaiseva, kun otetaan huomioon, että siellä on monia varjoisia pilvikaivosalustoja, jotka lupaavat sinulle huomattavia tuottoja, mutta ilman paljon näytettävää.

Täällä vakiintunut kryptovaluutan vaihto, kuten YoBit.net, voi vaikuttaa.

YoBit VMining: Yleiskatsaus

YoBit lanseerasi virallisesti virtuaalisen kaivosalustansa, YoBit VMiningin, syyskuussa 2020. Kuten voit nähdä itse virallisella VMining-sivulla, foorumi tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, joista valita budjetistasi riippuen.

VMiningin kannattavuus

Alustalla on tällä hetkellä kuusi erityyppistä YoBit Vmineria Micro 2: sta VIP 2: een.

Luvatut päivittäiset tuotot nousevat asteittain korkeammalle, kun siirryt ylöspäin versiosta toiseen. Esimerkiksi Light 2 -vaihtoehdon odotettu kuukausituotto on noin 1274 dollaria, kun taas seuraavan korkeamman version (vakio 2) vastaava luku voi nousta jopa 7000 dollariin.

Päivittäisen tai kuukausittaisen tuoton vastaavuus dollarilla riippuu tietysti Bitcoin Future hinnasta tuolloin

Samaan aikaan korkein vaihtoehto (VIP2) lupaa päivittäisen tuoton 3083 dollaria ja kuukausituoton yli 95000 dollaria nykyisen BTC / USD-valuuttakurssin perusteella.

Kaikki maksut suoritetaan päivittäin käyttäen YoBitin kotimaista MINEX-tunnusta. Tällä tavalla voit kerätä tuloja 24 tunnin välein MINEXissä, jonka voit muuntaa Bitcoiniksi käyttämällä MINEX / BTC-kaupankäyntiparia.

Yhteisön osallistumisasteen ja palautteen perusteella päätellen YoBit VMiners näyttää rakentavan jo kunnollista käyttäjäkantaa. Tämä käy ilmi kasvavasta joukosta käyttäjiä, jotka jakavat nyt todisteita tuloistaan erilaisilla kaivostoimintaan liittyvillä online-foorumeilla. Jotkut heistä keräävät huomattavia voittoja YoBit VMining -asetuksistaan.

“ alt=““ />

VMiningin kustannukset

Halvin YoBit Vimner maksaa sinulle 0,01 BTC. Nykyisellä BTC / USD-valuuttakurssilla YoBit väittää, että kannattavuusraja saavutetaan vain 2 – 2,5 kuukaudessa. Sen jälkeen jokainen ansaitsemasi MINEX-tunnus on nettotulos.

Korkein variantti maksaa sinulle 4,99 BTC lehdistöajasta, mutta YoBit lupaa, että päivittäisen ansaitsemalla noin 3083 dollaria sinun täytyy kaivaa alle kuukauden päästäksesi kannattavuusrajaan.

Käy virallisella VMiner-sivulla nähdäksesi kunkin VMiner-version nykyinen hinta.

Miksi YoBit VMining?

Ensinnäkin YoBit on yksi vanhimmista edelleen olemassa olevista kryptovaluutanvaihdoista. Vuonna 2014 perustettu yritys on rakentanut itselleen huomattavan käyttäjäkunnan viimeisten kuuden vuoden aikana ja päivittäisen tapahtumamäärän yli 50 miljoonaa dollaria CoinMarketCapin mukaan.

Tämä antaa sille laillisen maineen itsensä ylläpitävänä alustana, jolla on todennettavissa olevat tulokset.

Muita YoBit VMiningin etuja ovat:

  • Helppokäyttöinen: VMinerin ostaminen ja käyttökelpoisuus on uskomattoman helppoa. Vain muutama hiiren napsautus ja olet valmis lähtemään.
  • Vähäinen ihmisen puuttuminen: VMiningin avulla sinun ei tarvitse edes valita, minkä valuutan louhitaan. YoBit lupaa, että kaivosmies tekee sen puolestasi kourallisen tekoälyohjattujen mittareiden perusteella.
  • Kohtuuhintaisuus: Alkaen 0,01 BTC: stä perusvaihtoehdosta 4,99 BTC: iin ylimmälle versiolle, yksi VMiner on jokaisessa hintaluokassa. Sinun on valittava vain se, joka sopii budjettiisi.
  • Päivittäinen maksu: Sinun ei tarvitse odottaa yli 24 tuntia, jotta tulosi talletetaan lompakkoon.
  • MINEX-tunnus: Ansaitset päivätulosi MINEX-tunnuksella, jonka arvo kasvaa ajan myötä. Voit myös muuntaa MINEX-tunnuksesi
  • BTC: ksi, jos haluat mieluummin, että tulosi ovat BTC: ssä.

YoBit VMining: Paljon positiivisia arvosteluja

YoBit näyttää saavan melko paljon kiitosta virtuaalisesta kaivosalustastaan. Asiantuntijoiden ja käyttäjien arvostelut ovat yleensä asettaneet VMiningin positiiviseen valoon. Olemme jakaneet muutaman YouTube-videoarvostelun alla vain siltä varalta, että haluat kuulla lisää YoBit VMiningista muilta arvostelijoilta.

Lopuksi on turvallista sanoa, että jos haluat päästä virtuaaliseen kaivostoimintaan vaihtoehtoisena tulotapana, YoBit VMining on kunnollinen alusta aloittaaksesi. Se on suhteellisen turvallisempi ja paljon edullisempi kuin useimmat muut pilvikaivosalustat. Mutta mikä vielä tärkeämpää, on olemassa todellisia käyttäjiä, jotka ovat valmiita vakuuttamaan, että he todella hankkivat huomattavia voittoja VMining-asetuksistaan.

Voit rekisteröityä YoBit VMining -palveluun tarkastaaksesi alustaa tai ostaaksesi ensimmäisen VMiner-laitteesi.